GT-mobile е сервизен център за преглед, профилактика, диагностика и ремонт на всякакъв вид мобилни апарати, настолни и преносими компютри, таблети, навигации и др.

В нашия сервиз имате възможност да се консултирате относно всякакви проблеми свързани с изброените устройства, а ние ще се постараем да ви бъдем полезни запознавайки ви подробно с възможностите за отстраняване на възникналите проблеми и тяхната стойност.

При осъществяване на ремонт GT-mobile предлага безплатна консултация, диагностика на изброените по-горе устройства. При необходимост от извършване на ремонт ние ползваме сервизна апаратура с високо качество, както и оригинални или напълно сходни части с възможно най-близко качество до това на оригиналните такива.

Основен приоритет на GT-mobile е да отговаряме винаги на потребителското търсене, да бъдем коректен сервиз - изпълнявайки качествено и в срок поетите към вас ангажименти,  да предоставяме сервизни услуги на конкурентни пазарни цени.

Опитът, който имаме и клиентите, които се обръщат към нас отново, ни дават право да смятаме, че предлагаме сервизни услуги с високо качество. Това, което се стремим да предложим на клиентите е бързо отстраняване на възникналия проблем на достъпни цени, в най-кратък срок, с качествени части без видима на пръв поглед намеса относно външния вид на устройството и с гаранционен срок съобразно вложените части при извършения ремонт.

 

GT_Mobile Home

При нас можете да намерите:

Голямо разнообразие от аксесоари за таблети, GSM апарати, лаптопи и др. като: скрийн протектори, кейсове, калъфи, стъклени протектори, флаш памети, USB кабели, зарядни, адаптери, стойки, блутути, слушалки, хандсфислушалки, музикални преносими колонки, MP3 плеари, чанти, рутери, компютърни компоненти и др.

Сервиз на място – стараем се често срещаните проблеми да отстраняваме възможно най– бързо с цел да не губим от ценното ви време .

Софтуерни услугиразкодиране, премахване на google FRP акаунт, BG меню, преинсталиране, снемане на информация, качване на приложения и програми (в повече от 90% от случаите тези неща се правят на място без да ви отнемат повече от 15 мин.).

Някои модели мобилни апарати както и разнообразие от аксесоари за нови и по-стари модели апарати.

Сервизът предлага компютърни компоненти и аксесоари.