Смяна на счупено стъкло

Смяна на стъкло на Самсунг Samsung

Смяна на стъкло на Самсунг е услуга, в която сме се специализирали в дългогодишната си работа. GT-mobile извършва така нареченото рециклиране. Като един от пионерите в тази област, ние сме добили сериозен опит, което води до възможно най-голяма прецизност при подмяната на повредената част от дисплея. Технологията, по която са произведени повечето модели на Samsung, iPhone и Huawei ни позволява да подменим само счупено стъкло или дигитайзер. Това е възможно когато всичко друго освен въпросното стъкло функционира правилно и без видими дефекти (дисплей и дигитайзер).

Качествените материали и апаратура, която използваме за снемане на счупеното стъкло и монтажа на новото, допринася за отлични резултати. Смяна стъкло на Самсунг става посредством специална машина целяща да съхрани здрава матрицата при отделянето. Много важен момент при монтажа на новото стъкло е това, че използваме специално създадено за целта UV лепило – OCA. To допринася за правилната функция на дигитайзера и това, че не позволява попадането за прах или други частици под видимата част на стъклото.

Безспорните предимства на това да подмените единствено счупеното стъкло на вашия телефон са:

  • Запазвате оригиналният дисплей на вашия телефон;
  • Запазва се оригиналният дигитайзер (кагато се подменя само стъклото);
  • Остават всички останали оригинални компоненти, които съпътстват окомплектовката на дисплея – лентов кабел за хоум бутон, подсветка, сензори, лайстна и др;
  • Цената!!!