Смяна на счупено стъкло

Смяна на счупени стъкла iPhone, Samsung и Huawei

GT-mobile е сервиз, който се е специализирал в смяната на счупенo стъклo и дигитайзер – така нареченото рециклиране. Като един от пионерите в тази област ние сме добили сериозен опит, което води до възможно най-голяма прецизност при подмяната на повредената част от дисплея. Технологията, по която са произведени повечето модели на Samsung, iPhone и Huawei ни позволява да подменим само счупено стъкло или дигитайзер. Това е възможно когато всичко друго освен въпросното стъкло функционира правилно и без видими дефекти ( дисплей и дигитайзер).

Качествените материали и апаратура, която използваме за снемане на счупеното стъкло и монтажа на новото, допринася за отлични резултати. Демонтажа на стъклото или дигитайзена става посредством специална машина целяща да съхрани здрава матрицата при отделянето. Много важен момент при монтажа на новото стъкло е това, че използваме специално създадено за целта UV лепило – OCA. To допринася за правилната функция на дигитайзера и това, че не позволява попадането за прах или други частици под видимата част на стъклото.

Безспорните предимства на това да подмените единствено счупеното стъкло на вашия телефон са:

  • Запазвате оригиналният дисплей на вашия телефон;
  • Запазва се оригиналният дигитайзер (кагато се подменя само стъклото);
  • Остават всички останали оригинални компоненти, които съпътстват окомплектовката на дисплея – лентов кабел за хоум бутон, подсветка, сензори, лайстна и др;
  • Цената!!!