Смяна на стъкло на Айфон iPhone

Смяна стъкло на айфон iPhone

Смяна на стъкло на айфон iPhone е услуга, в която сме се специализирали в дългогодишната си работа. GT-mobile извършва така нареченото рециклиране. Като един от пионерите в тази област, ние сме добили голям опит, което води до възможно най-голяма прецизност, точност и качество при подмяната на повредената част от дисплея. Технологията, по която са произведени повечето модели на айфон, iPhone ни позволява да подменим само счупеното стъкло или дигитайзер - когато това е възможно.

Качествените материали и апаратура, която използваме за снемане на счупеното стъкло и монтажа на новото, допринася за отлични резултати. Смяна на стъкло на айфон iPhone става посредством специална машина целяща да съхрани здрава матрицата при отделянето. Много важен момент при монтажа на новото стъкло е това, че използваме специално създадено за целта UV лепило - OCA. To допринася за правилната функция на дигитайзера и това, че не позволява попадането за прах или други частици под видимата част на стъклото.

Безспорните предимства на това да подмените единствено счупеното стъкло на вашия телефон са:

Запазвате оригиналният дисплей на вашия телефон;
Запазва се оригиналният дигитайзер (кагато се подменя само стъклото);
Остават всички останали оригинални компоненти, които съпътстват окомплектовката на дисплея – лентов кабел за хоум бутон, подсветка, сензори, лайсна и др;
Цената!!!