Подмяна на зарядни букси

Един най-масовите проблеми които се налага да отремонтираме е подмяна или възстановяване на зарядни конектори(букси). Причините за честата деформация на тази част от апаратите са основно две-нуждата от често презареждане и/или некачествени материали или изработка. Първата причина е съвсем разбираема, мобилните апарати се нуждаят от батерия, а в света на смарт телекомуникацията рядко се срещат апарати чиято батерия може да издържи повече от 24h. Това води до често зареждане, а то съответно до механично износване и счупване на зарядния конектор. Втората причина е далеч по-рядко срещана и е характерна основно за не брандирани апарати или така наречените „китайски“.

Днес най-масовия стандарт за зареждане е чрез микро USB буксата, която се ползва едновременно за зареждане и за комуникация, както и комуникацията която ползват от Apple. Други комуникационни букси са основно ползвани от по-стари апарати като: мини USB, галакси TAB първите модели, ASER, Samsung по-старите модели, Lg по-старите модели и др..

В сервиза на GT-mobile поддържаме в наличност пълна гама от зарядни конектори за всички актуални марки и модели апарати, което ни позволява да извършваме бърз и надежден ремонт. Стандартно такива ремонти се извършват в срок от няколко часа, след което се дава гаранция за извършената услуга, а ремонтите са в ценови порядък от 20 лв. до 35 лв. В случай на по-сериозна повреда засегнала целостта на дънната платка се извършва ремонт с възможно най-висока надеждност след предварителна уговорка с нашите клиенти.