Хардуер

GT-mobile предлага сервизно обслужване на всички марки таблети и навигации, като се стреми да отстранява възникналите проблеми във възможно най-кратък срок.

По-често срещаните проблеми при тези устройства са: счупена или не функционираща матрица, счупен или не функциониращ дигитайзер (тъч скрийн), повредена букса за зареждане, слаб или отсъстващ сигнал на GPS-а, WiFi, мрежата или блутута, неработещи бутони, клавиатури, прекъснати лентови кабели и др.

Сервизът разполага с голямо разнообразие на резервни части за повечето масови и брандирани устройства, а за много други не брандирани (китайски) има възможност за доставка след заявка. Разполагаме също с батерии за голям брой апарати, универсални батерии подходящи за не брандираните устройства, както и възможност за допълнителната им поръчка. Сервирът предоставя гаранция за всеки извършен ремонт съобразена с гаранциония срок даден от производителя на резервната част. Имаме възможност и за подмяна на компоненти от дънната платка като: процесори, видео карти, захранвания, крайни стъпала, регулатори и други. При извършване на хардуерен ремонт сервиза предлага и безплатна профилактика от прах и други замърсявания.

Софтуер

GT-mobile сервиз разполага с всички необходими средства (soft box) за извършване на софтуерни манипулации на вашия таблет или навигация. С предварителната си подготовка, с апаратура и наличен софтуер се стараем да отговорим на вашите нужди в най-кратки срокове .

По-често срещаните софтуерни проблеми са:

- Преинсталиране (reflash)- необходимо при нужда от ъпдейт, инсталиране на къстъм софтуер или в случай , че устройството не включва в случай на проблем с операционната система;
- Отключване на операционна система (jell break, root и др.);
- Инсталиране на навигационни програми и/или карти, както и тяхното обновяване;
- Снемане на информация от функциониращи и неработещи апарати.

 
 

tablets_gtmobile

Подмяна на батерии

Всяко мобилно устройство, за да бъде то мобилно има инсталирана батерията с характеристики, размери и капацитет нужни на това устройтво да бъде то функционално. Безспорно намаляването с времето на издръжливостта на една батерия води до доста неудобства и несигурност във функционалността му и в крайна сметка го превъща в стационарен уред.

Сервизът на GT-mobile предлага голямо разнообразие на батерии на GSM апарати, лаптопи, таблети, GPS навигации и други с гаранция и безплатен монтаж ( в случай, че батерията е закупена от нас) на вградени батерии, за чиято подмяна се налага разглобяване на устройството. Такива батерии биват все по-често срещани и налагани от производителите на GSM апарати, навигации и таблети, както и всички продукти на Apple( iPhone, iPad, iPod, MAC). Батериите са с гаранционен срок, който е от 6 до 12 месеца. През този период труда по монтажа на подменената батерия не се заплаща, а е за сметка на сервизът.