Хардуер

GT-Mоbile предлага на своите клиенти хардуерна поддръжка на персонални компютри PC, тяхните компоненти и периферия. Стараем се да предложим най-добро съотношение на цена спрямо качество на извършената от нас услуга, като за отстранените повреди сервиза дава гаранция с продължителност равна на тази предоставена от производителя на подменения компонент. Персоналните компютри са многокомпонентни системи с взаимно заменяеми части и периферия. Това дава възможност за тяхното директно заместване, но в много случаи тяхната подмяна е не рентабилна или непосилна.

Ние GT-Mоbile сме специализиран хардуерен сервиз благодарение на което можем успешно да ремонтираме дефекти възникнали върху някои от компонентите на вашето PC на разумна цена. Сервира предлага безплатна диагностика и профилактика в случай на последващ ремонт. В случай, че се възстановяват вече инсталирани компоненти гаранцията е в срок от 1 до 6 месеца, според вида на отстрания дефект. При нас може да се отсранят както често срещани повреди като: прегравяне, повредени слотове, смяна на компоненти от дънната платка, ремонт на видео карти, саунд карти, хард дискове, захранвания, ребол и много др.

Софтуер

GT-Mоbile предлага инсталиране или преинсталиране на софтуерни операционни системи, програми и антивирусни програми според нуждите и желанията на своите клиенти. Предлагаме консултация на място, за да определим с вас от каква софтуерна услуга се нуждаете.

Сервизът предлага прехвърляне на информация от едно устрийство на друго, синхронизация, както и мониторинг на устрийството за откриването на даден проблем.

Препоръчваме на нашите клиенти за да поддържат софтуерната система на техните устройства оптимално функционираща и максимално защитена, ползването на сигурни и проверени програми, тяхното ъпгрейдване, както и постоянното ползване на антивирусна програма.

pc_gtmobile