Хардуер

GT-Mоbile предлага на своите клиенти хардуерна поддръжка на преносими компютри (лаптопи) на всички видове марки и модели. Стараем се да предложим най-добро съотношение на цена спрямо качество на извършената от нас услуга, като за отстранените повреди сервиза дава гаранция с продължителност равна на тази предоставена от производителя на подменения компонент. В случай че се възтановяват вече инсталирани компоненти гаранцията е в срок от 1 до 3 месеца, според вида на отстрания дефект. При нас може да се отсранят както често срещани повреди като: счупена матрица(дисплей), повредена зарядна букса, повредена клавиатура, прекъснат лентов кабел, дефектирала RAM, подмяна на твърдия диск и др., така и такива изискващи по задълбочени познания и специализирана апаратука като: подмяна на чипсет или ребол на чипсет, подмяна или ребол на видео карти, възтановяване на прекъснати писти, възтановяване на лентови кабели, подмяна на изгорели компоненти от дънната платка и много др.

Преносимите компютри са финни електронни системи нуждаещи се от поддръжка.
С опитът, който имаме сме на мнение, че всеки лаптоп се нуждае от периодична профилактика (почистване) от прах и други замърсители с цел тяхното съхранение и правилно функциониране. В зависимост от средата, в която се ползват този период може да бъде от 6 до 18 месеца. Цената за профилактика варира от 20лв. (в повечето случаи) до 40лв. (при по-сложни за разглобяване устройства).

В случай на заливане с течност тази профилактика трябва да се извърши незабавно за да се предотватят по сериозни корозии на електроните компоненти както и влошаване качеството на образа, който дава матрицата. Желателно е да се извади батерията (когато това е възможно) ,ако вашият лаптоп бъде намокрен и да не се поставя обратно преди извършване на профилактиката.

 
 

laptops_gtmobile laptops2_gtmobile

Софтуер

GT-Mоbile предлага инсталиране и преинсталиране на софтуерни операционни системи, програми и антивирусни програми според нуждите и желанията на своите клиенти. Предлагаме консултация на място, за да определим с вас от каква софтуерна услуга се нуждаете. Сервизът предлага прехвърляне на информация от едно устрийство на друго, синхронизация, както и мониторинг на устрийството за откриването на даден проблем.

Препоръчваме на нашите клиенти за да поддърват софтуерната система на техните устройства оптимално функционираща и максимално защитена, ползването на сигурни и проверени програми, тяхното ъпгрейдване, както и постоянното ползване на антивирусна програма.