Компанията Sony Ericsson е основана през 2001 от японският концерн Sony Company ( в частта занимаваща се с клетъчни технологии) и шведската компания Ericsson. Към днешна дата асортимента на компанията е много богат, като стремежа е да се покрива целия спектър от функции, за да се задоволят желанията на всеки потребител.

Софтуер

Като софтуерна поддръжка нашият сервиз предлага пълно обслужване на мобилните апарати Sony Ericsson. При необходимост от преинсталиране на софтуера на вашия мобилен апарат не се притеснявайте да ни потърсите. В повечето случаи това ни отнема по-малко от 15 мин.

Разкодиране на всички разновидности на Xperia – X10, X10i, X10a, X10 mini, X10 mini pro, X8, Arc, Neo, Ray, Duo, Play, Active, Pro, Pureness  на цена от  20 лв.

Услугите, които можем да предложим са смяна на софтуер, инсталиране на българско меню, възстановяване на GDFS сертификати, премахването на телефонен код, снемане на информация и много други.

Хардуернa поддръжка

Хардуерните ремонти се осъществяват след предварителна договорка с ползвателя на апарата, като диагностиката се прави от нас безплатно.

Проблемите, които са свързани с мобилните апаратите Sony Ericsson могат да бъдат много разообразни, като в общи линии намесите са :

1. Смяна на дисплей и тъчскрийн.

2. Смяна не лентови кабели.

3. Смяна на подклавиатури.

4. Смяна на панели и клавиатури.

5. Смяна на говорители, микрофони, слушалки и др.

За други хардуерни ремонти сервизът ни предлага безплатна диагностика в рамките на 24 часа. След установяване на проблема и изясняване на крайната цена, НИЕ ще ви се обадим и едва след като ни потвърдите съгласието си за ремонт, ще го извършим.

Аксесоари

При нас можете да намерите богата гама от аксесоари като: USB кабели, Слушалки, Hands-free, зарядни адаптори на 220v и 12v, протектори, калъфи и кобури от велур или кожа и др.
За други въпроси, свързани със сервизни дейности, моля използвайте формата за контакт или се обадете на някои от нашите телефони.