Софтуер

Нашият сервиз поддържа цялата гама мобилни апарата на марката Samsung. Основните неща, с които можем да ви бъдем полезни, са: разкодиране; инсталиране на BG (или друго) меню; инсталиране на програми и приложения; обновяване на софтуера; снемане на информация и много други.

Хардуер

При нас можете да намерите богат асортимент от резервни части за по-разпространените модели Samsung. При необходимост от ремонт ние ще направим всички необходими диагностични тестове за наша сметка. Отстраняването на повреди става чрез използването на оригинални или съвместими части и/или компоненти. Най-често срещаните проблеми са :

1.Дефектирали лентови кабели.

2. Повреда на LCD (дисплей), Тъчскрийн.

3. Смяна на говорител, слушалка или микрофон и др.

За други хардуерни ремонти сервизът ни предлага безплатна диагностика в рамките на 24 часа. След установяване на проблема и изясняване на крайната цена, НИЕ ще ви се обадим и едва след като ни потвърдите съгласието си за ремонт, ще го извършим.

Аксесоари

При нас можете да намерите богата гама от аксесоари като: USB кабели, зарядни адаптори на 220V и 12V, протектори, калъфи и кобури от велур или кожа и др.

За други въпроси, свързани със сервизни дейности, моля използвайте формата за контакт или се обадете на някои от нашите телефони.