До тук Apple са пуснали на пазара шест различни модела iPhone: iPhone 2G; iPhone 3G; iPhone 3GS и iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5. Те  са със сравнително общи характеристики, като във времето са се появили по-бързи процесори, GPS, по-добра камера, повече вградена памет и по-усъвършенстван панел.

Iphone 2G picture Iphone 3G iphone5

Софтуер

Често, поради различни причини, се случва така, че апаратът да не успее да си подкара базовия софтуер и тогава вашият iPhone ще има следния вид:

Други често извършвани операции са джейлбрейк (jailbreak), разкодиране или активиране на iPhone. Тук е добре да се отбележи, че Apple, с обновяването на софтуерната версия за даден iPhone, освен оптимизацията на вашия апарат, често прави и нещо не така желателно, а именно повторното им заключване. Това се дължи на факта, че на този етап (с малки изключения) разкодирането на мобилните апарати Apple не е перманентно. Така при update тези апарати, които не са фабрично отключени, се заключват повторно. Времето, което ни е необходимо за разкодиране или за смяната на софтуера, зависи от натовареността на сервиза, но в повечето пъти се справяме в рамките на същия ден.

Хардуернa подръжка

Проблемите свързани с GSM апаратите на Apple могат да бъдат най-разнородни. Поради тази причина се извиняваме, ако не сме достатъчно изчерпателни или ако не сме засегнали вашия конкретен проблем. За повече информация ни питайте направо.

Някои от проблемите, които се срещат по-често и с които се справяме повече от успешно са:

1. Неработещ или повреден (напукан) тъч скрийн.

2. Повреден дисплей.

3. Нефункциониращ сензор за приближение.

4. Нефункциониращи антени, камери, слушалки, неразпознаване на SIM, микрофони, полифония, конектори, бутони за достъп и др.

5. Смяна на акумулаторната батерия се извършва при предварителна заявка в рамките на половин час. Тя има гаранция от 6 месеца.

6. Смяна на обслужваемите компоненти от панела – гръб, лайсни, задни панели, капачета, мержа на слушалка и др.

За други хардуерни ремонти сервизът ни предлага безплатна диагностика в рамките на 24 часа. След установяване на проблема и изясняване на крайната цена, НИЕ ще ви се обадим и едва след като ни потвърдите съгласието си за ремонт, ще го извършим.

Аксесоари

При нас можете да намерите богата гама от аксесоари като: USB кабели, слушалки, Hands-free, зарядни адаптори на 220v и 12v, протектори, калъфи и кобури от велур или кожа и др.

За други въпроси, свързани със сервизни дейности, моля използвайте формата за контакт или се обадете на някои от нашите телефони.