Софтуер

GT-mobile предлага на своите клиенти богата гама от софтуерни програми и приложения за вашия HTC телефон. Като операционна система HTC ползва два вида софтуер, Android и Windows. Когато има проблем в софтуера на вашето HTC и на дисплея му се появи само трицветно поле (bootloader mode), ние разполагамe с необходимата апаратура да записваме на нов BOOTLOADER чрез Jtag интерфейс. Така записваме софтуер на HTC на най-ниско ниво (когато това е невъзможно да се извърши чрез USB комуникация). Разкодирането на HTC е доста специфична операция (за повечето модели ), затова и цената се променя динамично. За да знаете колко ще ви излезе разкодирането на вашето HTC, моля свържете се с нас.

Хардуер

Хардуерните проблеми, които може да ви създаде вашето HTC, са доста разнообразни и стойността за отремонтиране се определя от стойността на частите и положения от нас труд. В по-голямата си част апаратите HTC ползват touch screen (тъч скрийн) и по-честите дефекти са свързани именно с него. Други проблеми, които с готовност ще отстраним, са:

1. Смяна на LCD(дисплей) и тъчскрийн.

2. Смяна на Flex (лентов кабел).

3. Смяна на говорител, слушалка или микрофон.

4. Смяна на панела на мобилния апарат и много други.

За други хардуерни ремонти сервизът ни предлага безплатна диагностика в рамките на 24 часа. След установяване на проблема и изясняване на крайната цена, НИЕ ще ви се обадим и едва след като ни потвърдите съгласието си за ремонт, ще го извършим.

Аксесоари

При нас можете да намерите богата гама от аксесоари като: USB кабели, Слушалки, Hands-free, зарядни адаптори на 220v и 12v, протектори, калъфи и кобури от велур или кожа и др.
За други въпроси, свързани със сервизни дейности, моля използвайте формата за контакт или се обадете на някои от нашите телефони.