Софтуер

Нашият сервиз ви предлaга възможността да разкодира ВСИЧКИ модели на BlackBerry включително тези с блокиран брояч т.н. blocked counter – MEP0 , а времето, което това ще ни отнеме, е минимално (около 10 минути).

Тъй като операционната система на BlackBerry не е преведена все още на български език, ние можем да ви предложим инсталиране на софтуер на вашето BlackBerry, съдържащ руски език, което ще ви позволи да отваряте килиризирани интернет страници.

Често срещан софтуерен проблем при тези апарати е да се срине тотално операционната система. Този проблем не е пречка за нас и може да бъде отстранен, но с цената на данните в апарата. За това е хубаво често да правите пълен бекъп на апарата си.

Хардуер

Нашият сервиз предлага ремонт на всички видове BlackBerry с подмяна на оригинални части или напълно съвместими за модела. Отстраняването на проблема става след предварителна уговорка с клиента. Ние гарантираме за качеството на работата си и ви даваме един месец гаранция за всеки извършен ремонт.

По-често срещаните хардуерни проблеми свързани с BlackBerry са:

1. Смяна на LCD (дисплей) и/или Тouch Screen (тъч скрийн).

2. Смяна на дефектирали букси за комуникация.

3 . Смяна на подклавиатури и/или Scroll бутони.

4. Смяна на говорител, слушалка или микрофон.

За други хардуерни ремонти сервизът ни предлага безплатна диагностика в рамките на 24 часа. След установяване на проблема и изясняване на крайната цена, НИЕ ще ви се обадим и едва след като ни потвърдите съгласието си за ремонт, ще го извършим.

Аксесоари

При нас можете да намерите богата гама от аксесоари като: USB кабели, слушалки, Hands-free, зарядни адаптори на 220V и 12V, протектори, калъфи и кобури от велур или кожа и др.
За други въпроси, свързани със сервизни дейности, моля използвайте формата за контакт или се обадете на някои от нашите телефони.